Healingterapi

En healingsession tar mellan 30-60 min. Vi börjar med att du berättar lite om dig själv och dina önskemål med healingen.

När du bokar 60 min går vi djupare in i ditt undermedvetna där vi hittar nycklar som leder dig till ett liv fyllt av självkärlek, livsglädje och en inre trygghet. Det gör vi genom att börja med ett coachande samtal. Där vi pratar om hur du blir medveten och får möjligheten att skapa ditt drömliv som sker när du stannar upp i tystnad och lyssnar på din själ. 

Jag använder mig även av min intuitiva healing i alla mina sessioner när det behövs. 

Healing är en behandlingsmetod som undersöker och påverkar det elektromagnetiska energifältet i och utanför kroppen.
En slags information som förs mellan healingutövaren och objektet för healingen. 

Jag jobbar intuitivt, genom att känna energiförändringar som blockeringar eller obalanser. Det kan också sitta obalanser i ditt chakrasystem, som är energicenter i/på din kropp.

 

Du kan även komma för endast en specifik skada och då fokuserar vi på den, då går det oftast fortare. 


Healingenergin hjälper din kropp att läka sig själv. Healing har en lugnande och avstressande inverkan på din kropp och själ som förstärker ditt fysiska och psykiska välmående. 

Under sessionen får du lyssna på avslappande och läkande musik.

Jag har fått väldigt snabba och fantastiska resultat med att utöva healing genom åren även om alla svarar individuellt. Jag älskar verkligen att ge healing, det ligger mig varmt om hjärtat. Jag känner att det är ett av min själs syften. 

Jag har gått flera kurser i intuitiv healing för lärare som Iris Hall och Colin Fry, samt första steget i Reiki och använt mig av teknikerna i över 20 år.