Kontakta mig
Foto av Karolina Grabowska från Pexels
Address
JE Healing Söderharg 131 742 95 Hargshamn
E-post
jenny@jehealing.se
Telefon
070-2105474
Boka direkt

Du bokar enkelt en tid för session hos mig via Bokadirekt. 

Klicka på knappen, välj en tid som passar just dig, få tiden inbokad direkt i din kalender.


Tips! Här kan du också köpa ett presentkort till någon du önskar välmående. Det är ändå viktigt att personen är intresserad och öppen.

Boka tid
Hitta hit
Om mig
Namnlös design - 1
Min andliga resa och mitt intresse för alternativa vägar startade tidigt. Mitt intresse väcktes redan som 5-6 åring när en väninna till mina föräldrar introducerade mig i andlighet. Hon hade i sin tur fått höra av en vän att hon skulle träffa min familj för att det var meningen att en av döttrarna skulle få dela hennes andliga upplevelser.
I min bokhylla fylldes det på med böcker om örter, andlighet och personlig utveckling. Jag gick flera healingkurser i slutet av 90-talet, för lärare som Iris Hall och Colin Fry. Healingen är något som följt mig genom åren, den gör sig påmind när någon är i behov.
Under flera år arbetade jag med löner och personalfrågor. Jag trivdes väldigt bra och det har givit mig mycket erfarenhet men jag kände inte att jag bidrog med det jag var här för att göra, mitt kall. Intresset för människor har följt mig genom livet. Jag har alltid älskat att höra människors livshistoria. Min önskan är att alla ska må så bra som är möjligt men nu vet jag att det beslutet ligger i var och en att ta. 
2008 började jag en tvåårig utbildning i kost- och näringslära på NNFS. Därefter kom mina barn och jag fick vänta ett tag med att ändra bana. 
Örter ligger mig varmt om hjärtat. Jag är diplomerad örtterapeut från Nordiskt Näringscenter för lärare Dr Mic McMullen. Jag har även gått en kurs uppdelad på fem steg i mestadels nordiska örter, "Att använda läkeväxter", för Alexandra de Paoli samt en kurs i "Borrelia och co-infektioner" för Karin Fredriksson, Den vilda medicinen.
Efter att ha haft minst två bekräftade Borrelia-infektioner varav en obehandlad så fick jag upp ögonen för frekvensmedicin/terapi. 2019 investerade jag i en CE-märkt Medicine Device Eductor från QX World, en av marknadens mest exklusiva frekvensmaskiner. Eductorn är ett otroligt verktyg till att påminna, träna och få kroppen till avslappning och självläkning. Eductorn är uppbyggd av kvantfysik, det minsta vi kan mäta idag. Allt har en egen frekvens, vi (allt) består av energi. Det gör att det går att mäta och se obalanser och då även träna/påminna kroppen att svänga i harmoni och självläkning. 
Jag har själv upplevt  att hamna i utbrändhet med stark ångest. Jag lärde mig att för att komma ur situationen, flera lärdomar senare, så var jag tvungen att ändra mitt sätt att leva. Jag vet nu att det var själen som kärleksfullt ville visa mig att vägen jag vandrade behövde ta en annan riktning för att fortsätta expandera. 
Jag ser nu till att få minst en lugn stund om dagen, jag mediterar, älskar numer mina  promenader. Jag har haft stor nytta av mina utbildningar inom Healing, Ört-, Kost- och Näringslära, Frekvensterapi och Andlig Coach. 
Idag mår jag mycket bättre och för första gången kan jag känna en inre harmoni och kärlek till livet.  Jag brinner för att dela med mig av mina erfarenheter, kunskaper och visdom.  Det är viktigt att påminna sig om att vi är människor och att livet faktiskt går upp och ner. Vi behöver lära oss att känna igen känslor och tankar och välja hur vi ska hantera dem i livets situationer. Det är Ditt liv och du är huvudpersonen. Det går att må bra igen.
Min tro är att vi är en själ som har en upplevelse i en fysisk kropp, som vi behöver lyssna på och ta hand om. Vi är här för att uppleva och skapa vår drömvärld. Vilka tankar vi väljer att fokusera på kommer att påverka vårt liv, så välj med omsorg. När vi mår bra resonerar vi på en hög frekvens och drar då även till oss höga/positiva frekvenser, det skapar ett rikare och vackrare liv. Jag har hittat verktyg som tar mig upp snabbare när livet händer. Med den kunskapen är det lättare att  medvetet välja sina tankar som kommer att föra dig närmare ditt drömliv. Det är Du värd.